Rondleidingen culturele groepen & volwassenen

Een museum bezoeken is een voorrecht. Onderdeel zijn van een cultureel heden en verleden zorgt voor een ruimer denkkader en werkt inspirerend op korte en lange termijn. In dit leerproces speelt een interactieve rondleiding nog steeds een hoofdrol. Niets kan op tegen het oog in oog staan met het concrete schilderij of beeldhouwwerk onder begeleiding van een ervaren gids.

 

INFORMATIE EN RESERVATIE:

reservatie@fine-arts-museum.be
T + 32(0)2 508 33 33
dinsdag - vrijdag: van 9:00 tot 12:00

 

MAGRITTE MUSEUM 

Een rondleiding met aandacht voor het leven en werk van Magritte en zijn vrienden, de context van het surrealisme. ‘Men kan niet spreken over het mysterie, men moet erdoor gegrepen zijn’ is één van de vele uitspraken van René Magritte (1898-1967). Tijdens deze rondleiding worden we ons bewust van de methoden die de kunstenaar gebruikte om het mysterie op te roepen. 

OPGELET! Enkele werken van Magritte zijn soms op reis naar internationale tentoonstellingen. In het voorjaar van 2024 zullen werken van eregast Jean-Michel Folon de tentoonstelling verrijken!

90' | max. 15/groep:
€ 195 (toegang inbegrepen) – toeslag WE: + € 20 – vreemde talen (niet FR/NL/DE): + € 12,50 

STEL JE EIGEN THEMA VOOR

Schrijf een mail naar learn@fine-arts-museum.be voor een rondleiding over een eigen thema. Geef ons minstens een maand voorbereidingstijd.

MUSEUM OP MAAT

Rondleidingen op maat van specifieke doelpublieken: blinden en slechtzienden, doven en slechthorenden, maatschappelijk kwetsbare personen en mensen met een beperking, sociale en socio-culturele organisaties (gemeenschapscentra, onthaalcentra voor vluchtelingen, NT2-klassen, OCMW ...).

Bekijk de aparte brochure of neem contact met ons op via museumopmaat@fine-arts-museum.be

 

INFORMATIE EN RESERVATIE:

reservatie@fine-arts-museum.be
T + 32(0)2 508 33 33
dinsdag - vrijdag: van 9:00 tot 12:00